MSG bvba Social Media

MSG bvba

Advies- en Expertisebureau Platte Daken

BEL ONS: 0493 55 47 79

Rooiveldstraat 36, 8020 Waardamme

Michael Immesoete

“Met MSG stel ik mijn kennis en expertise
ter beschikking voor waterdicht, duurzaam dakbeheer.”

Michael Immesoete - uw adviseur voor platte daken

Michael Immesoete heeft een passie voor bouwkunde: “Als kind wilde ik al weten hoe dingen gemaakt worden. Vandaag kijk ik nog altijd naar de structuur en het dak van gebouwen.” Met zijn bachelor bouwkunde deed Michael Immesoete zes jaar ervaring op als projectleider in een vooraanstaand bouwbedrijf klasse 7. Op de werf vertienvoudigde hij zijn kennis en hij stak een extra diploma preventie-adviseur niv. II op zak.

Michael Immesoete: bedrijfsleider met een missie

In 2005 plukte het gerenommeerde dakdekkersbedrijf Atab hem weg als bedrijfsleider voor hun afdeling in Gistel. 10 jaar lang garandeerde hij de kwaliteit van hun vestiging en leidde hij een ploeg van 30 dakdekkers. Michael: “Wij specialiseerden ons alsmaar meer in moeilijke dakrenovaties: hoe complexer het probleem, hoe liever.” Michael Immesoete ontpopte zich zich tot de Sherlock Holmes van de platte daken. En hij volgde de extra opleidingen Plat Dak, Dakinspecteur bij BDA in Nederland en de Inleiding tot Gerechtelijk Expert aan de UGent.

MSG, uw advies- en expertisebureau platte daken – uniek in België!

Sinds 2015 houdt Michael Immesoete platte daken waterdicht als onafhankelijk consulent platte daken. MSG kende een vliegende start en houdt intussen de dakcomplexen van vooraanstaande klanten zoals Brussels Expo, MBG nv, AZ Alma en BAM Contractors waterdicht. Michaels ervaring met industriebouw, parkeer- en groendaken en appartementsgebouwen en kantoorgebouwen vormt daarbij een grote meerwaarde.

Michaël Immesoete - MSG bvba
Maak nu een afspraak met Michael Immesoete

MSG BVBA 2016 © - Webdesign by ozalith.be