MSG bvba Social Media

MSG bvba

Advies- en Expertisebureau Platte Daken

BEL ONS: 0493 55 47 79

Rooiveldstraat 36, 8020 Waardamme

Voorkom problemen met uw platte daken

Een audit platte daken houdt uw dak waterdicht en gezond

Voorkom dure lekken!
Vraag een audit platte daken bij MSG

Weet u of uw platte daken in goede staat zijn? Een audit platte daken kan u veel geld en ellende besparen. Denk maar aan de gevolgen van lekken en waterinsijpeling. Wacht dus niet tot het te laat is. Bescherm uw gebouwenpatrimonium met een preventieve audit voor platte daken. De beste basis voor duurzaam dakbeheer! Bovendien adviseren wij u over het bijkomend gebruik van platte daken, voor ventilatiesystemen, zonnepanelen, ...

Wie rekent op MSG voor een audit platte daken?

Audit platte daken? MSG gaat uw dak op

Een audit platte daken begint met een grondige inspectie van uw platte dakenpatrimonium. Dat betekent dat wij alle dakvlakken in detail bekijken. Wij detecteren problemen, aandachtspunten en lekken – in weer en wind als dat nodig is. En wij leggen onze vaststellingen gedetailleerd vast in een verslag met handige overzichtstabellen en duidelijk fotomateriaal. Zo weet u altijd hoe u ervoor staat.

Van een audit platte daken tot een plan voor duurzaam dakbeheer

Verouderde dakbedekking, gevaar voor lekken, verminderde kwaliteit, ... Wij bepalen de levensduur van uw dakbedekking en formuleren een strak plan voor dakonderhoud, renovatie- en herstellingswerken. Bovendien bevat uw audit platte daken een waterdicht financiëel overzicht en een handige tijdlijn. Uw audit platte daken = uw handleiding voor waterdichte platte daken.

PS Totaaloplossing? MSG staat ook in voor de projectbegeleiding van uw platte daken. U staat er nooit alleen voor: van de analyse over het plan van aanpak tot de uitvoering.

Audit platte daken inclusief lekdetectie

Lekken opsporen is specialistenwerk. Wij controleren uw dakbedekking met het blote oog en met gespecialiseerde lekdetectieproeven, zoals cameradetectie, gasdetectie, elektriciteitsdetectie, ...

Contacteer ons voor meer informatie

MSG BVBA 2016 © - Webdesign by ozalith.be