MSG bvba Social Media

MSG bvba

Advies- en Expertisebureau Platte Daken

BEL ONS: 0493 55 47 79

Rooiveldstraat 36, 8020 Waardamme

Werfopvolging voor waterdichte resultaten

Projectbegeleiding platte daken:
wij leiden uw werken in goede banen

Projectbegeleiding platte daken:
technische bijstand en werfopvolging met kennis van zaken

Ontwerp, bouw of renovatie van platte daken? Bezin voor u begint. MSG is uw ervaren adviesbureau platte daken en adviseert u bij elke stap: van het tekenen van de plannen van uw dakcomplex, over de selectie van de juiste aannemer, tot de uitvoering en de opvolging van de werken. Uw plat dakcomplex is in goede handen.

Projectbegeleiding platte daken van a tot z

Bouw- of renovatiewerken aan uw plat dak? Wij maken uw aanbestedingsdossier op. Wij begeleiden u bij de prijsaanvraag en prijsvergelijking. En wij helpen u om een gefundeerde aannemerskeuze te maken. Zo weet u waar u staat en waar u aan begint.

Projectbegeleiding platte daken: 1 aanspreekpunt

Werken aan uw platte daken? Wij leiden uw werf in goede banen en zijn het centrale aanspreekpunt voor uw aannemer. U bent gerust, want u weet wat er gebeurt. En uw aannemer weet altijd waar terecht bij vragen. Bovendien houden wij continu een oogje in het zeil, zodat alle werken gebeuren volgens de regels van de kunst.

Wie rekent op MSG voor projectbegeleiding platte daken?

 

Projectbegeleiding platte daken voor bouwheer en aannemer

Wij zijn de schakel tussen de bouwheer en de aannemer. Wij brengen verslag uit, volgen de werken op en geven advies waar nodig. Bovendien garanderen wij een correcte oplevering en eindafrekening.

Projectbegeleiding platte daken voor dakdekker of aannemer

EHBO bij werken op platte daken? Reken op ons technische advies voor al uw uitvoeringsproblemen. Want technische bijstand en probleemoplossend denken zijn onze specialiteiten.

Projectbegeleiding platte daken voor VME en gebouwenbeheerder

Wij zijn uw vaste partner voor bouw- of renovatiewerken aan uw plat dakcomplex. Van het ontwerp, over het lastenboek en de aanbesteding tot de werfopvolging en de eindafrekening.PS: Succesvolle dakwerken starten met een vakkundige audit platte dakenContacteer ons voor meer informatie

MSG BVBA 2016 © - Webdesign by ozalith.be